SKF_Distributor
PKL_logo
Home O nama Proizvodi  Korisnički servis Novosti Kontakt  Korisnički servis SKF servis       

Održavanje pouzdanosti postrojenja

Obzirom na svoja specijalistička znanja o ležajima, SKF ima jedinstvene mogućnosti za razvoj sveobuhvatnog servisnog programa za rotacionu opremu. Pomoći ćemo Vam povezati strategije održavanja, postojeće sposobnosti i mogućnosti – uključujući najbolju kombinaciju unutarnjih resursa i naših stručnjaka – kako bi održavanje strojeva vodili na najefikasniji i najjeftiniji način.

Analiza uzroka otkaza ležaja

Proces analize daje važan mehanizam za identificiranje i određivanje rezultata rada strojeva. Servisi SKF-a daju sveobuhvatni izvještaj analize ležaja u industriji.

Balansiranje

Debalans može uzrokovati povećanje opterećenja na ležaje kao i na cjelokupnu strukturu stroja – što se očituje visokim razinama vibracija.

Centriranje osovina strojeva

Naprezanje vezno uz necentričnost osovina raspoređuje se na sve dijelove sistema, uzrokujući visoke razine vibracija i na kraju oštećenje brtvi, ležaja i kućišta ležaja.

Montaža ležaja

Nepravilna montaža ležaja može često uzrokovati oštećenje ležaja ili osovine. Krajnji rezultat ovoga je negativan utjecaj na rad ležaja i stroja u cjelini.
Popravak ležaja

Jedan od načina investiranja u Vašu postojeću opremu je kroz obnavljanje i popravke ležaja.

Upravljanje mazivima

Usredotočeni napori za procjenu i poboljšavanje pitanja podmazivanja u Vašoj tvornici povećat će proizvodnost Vaše opreme i smanjiti potrošnju i troškove nabave.

 

monitoring

gearbox

mounting

gears
PKL d.o.o., Martinkovac 112,51000 Rijeka. Tel: +385(0)51 628-588, Fax: +385(0)51 631-087. Email: info@pkl.hr