O NAMA

Kroz 30 godina koliko PKL postoji…

naše je proizvode i usluge koristilo mnogo zadovoljnih klijenata zahvaljujući kojima smo opstali na promjenjivoj poslovnoj sceni. Nije uvijek bilo lako, ali je uvijek bilo zanimljivo – jer volimo svoj posao i jer ga radimo profesionalno i stručno.
Izrasli smo u jednog od najvećih Distributora SKF grupacije na području Republike Hrvatske. Ponosni smo što smo distributori originalnih brendova visoke kvalitete. Svoje poslovanje razvijamo kroz partnerski odnos kako sa svojim dobavljačima tako i sa svojim kupcima. Naša vizija je biti prvi izbor klijenata i to zbog naših konkurentskih prednosti, a ponajviše zbog kvalitete proizvoda i usluga, poštenog odnosa sa kupcima i partnerima, te poštivanje rokova dobave.
PKL je distributer svjetskih industrijskih proizvođača; SKF Lubrication Systems i SKF AB – Sweden, Loctite – Njemačka, Nils – Italia, Gates – USA, Alwayse – England.
Osnovna djelatnost je trgovina kotrljajućim ležajevima i tehničkim ljepilima, a osim prodaje, posao obuhvaća tehnički konzalting temeljen na stručnom i često jedinstvenom praktičnom znanju vezanom uz dinamiku strojeva, analizu buke i vibracija, mehatronici, konstruiranju i dizajnu, odabiru ležaja i preporukama, treninzima vezanim uz primjenu i konstrukciju, procedurama montaže, podmazivanju i održavanju.
Slogan „Znanje i iskustvo“ temeljimo na tradiciji dugoj 25 godina od čega smo dvadeset i tri godine ugovorni distributeri SKF- a i više od dvadeset godina distributeri Loctite proizvoda.
Pouzdanost, funkcionalnost, kvaliteta i efikasnost su pojmovi koji će opstati u bilo kojem trenutku i upravo nas kvaliteta koje zastupamo izdvaja i postaje ključ dugoročnog uspješnog poslovanja.
Naš tim čini 7 visokoobrazovanih djelatnika a raznolikost i specifičnost posla iziskuje stručna i specijalizirana praktična znanja. Osim stručnog znanja i vještina, vrijednosti koje njegujemo su timski rad, izvrsnost, otvoreno i iskreno komuniciranje, dijeljenje informacija i resursa te odnos građen na poštovanju i dugoročnim odnosima.
Inovativnost, poduzetnost i želja za uspjehom ključne su vrijednosti PKL-a.
Sa mišlju i odlučnošću da je kvaliteta imperativ, neprestano tražimo i primjenjujem inovativna rješenja i pružamo profesionalnu i iskrenu uslugu.
Volim reći da je naš posao, da Vi budete bez brige!