O NAMA

Više od 30 godina PKL je pouzdani dobavljač industrijskih proizvoda i usluga.

Izrasli smo u jednog od najvećih Distributora SKF grupacije na području Republike Hrvatske. Ponosni smo što smo distributori originalnih brendova visoke kvalitete. Svoje poslovanje razvijamo kroz partnerski odnos kako sa svojim dobavljačima tako i sa svojim kupcima. Naša vizija je biti prvi izbor klijenata i to zbog kvalitete proizvoda i usluga koje nudimo i poštenog odnosa sa kupcima i partnerima

PKL je distributer svjetskih industrijskih proizvođača; SKF Lubrication Systems i SKF AB – Sweden, Loctite – Njemačka, Nils – Italia.

Osnovna djelatnost je trgovina kotrljajućim ležajevima i tehničkim ljepilima te proizvodnje hidrauličnih brtva Seal Jet tehnologijom, a osim prodaje i proizvodnje, posao obuhvaća tehnički konzalting temeljen na stručnom i često jedinstvenom praktičnom znanju.

Slogan „Znanje i iskustvo“ temeljimo na tradiciji dužoj od 30 godina a isto toliko smo i ugovorni distributor SKF-a i Loctite-a.

Pouzdanost, funkcionalnost, kvaliteta i efikasnost ključ su našeg dugoročnog uspješnog poslovanja.

Naš tim čine visokoobrazovani djelatnici a raznolikost i specifičnost posla iziskuje stručna i specijalizirana praktična znanja. Osim stručnog znanja i vještina, vrijednosti koje njegujemo su timski rad, izvrsnost, otvorenost i iskreno komuniciranje, dijeljenje informacija i resursa te odnos građen na poštovanju i dugoročnim odnosima.

Inovativnost, poduzetnost i želja za uspjehom ključne su vrijednosti PKL-a.

Naše proizvode nadopunjujemo uslugama s dodanom vrijednošću koje našim kupcima štede vrijeme i novac i zato volim reći da je naš posao, da Vi budete bez brige!